ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR

Met een big smile het huwelijk in

Wettelijk trouwen met een zelfstandig trouwambtenaar

Wil je graag trouwen voor de wet maar wil je liever geen standaard praatje van de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand? Als zelfstandig trouwambtenaar mag ook ik jullie wettelijk trouwen. Dit kan op elke officiële trouwlocatie. De gemeente stelt mij dan aan voor een dag en geeft mij toestemming om jullie huwelijk te voltrekken.

Wat kan je verwachten als je mij vraagt om jullie trouwambtenaar te zijn? 
Alles is mogelijk, maar een ding is zeker…saai en stijf wordt het niet! Ik zal zorgen voor verrassende ceremonie waarin jullie persoonlijke verhaal centraal staat. Een bijzondere start van jullie huwelijk en een blijvende herinnering voor jullie én jullie gasten.   

Ceremonieel trouwen

Wil je meer vrijheid en zelf kunnen bepalen hoe je huwelijksdag eruit komt te zien en waar je gaat trouwen? Dan kan je kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Als ceremoniespreker help ik je graag om jullie huwelijksceremonie onvergetelijk te maken. 

Als ik het over mijn bruiloft heb, begint iedereen nog steeds over die leuke trouwambtenaar. Zo uniek, en iedereen trapte erin. Onno begon stotterend en stik zenuwachtig. Zelfs ik kreeg medelijden met hem. Op de foto's zie je ook eerst verontwaardigde gezichten, met even later hard gelach. Maakte de dag compleet!
Sandra & Kevin

Benieuwd naar meer?

Stuur me een mailtje of laat een bericht achter via het contactformulier en dan neem ik snel contact met je op.