Mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwdag? Ontdek het hier!

Zelfstandig trouwambtenaar

Je kunt natuurlijk kiezen voor een BABS die de gemeente aan jullie toewijst, maar nog leuker en persoonlijker is het om je te laten trouwen door een zelfstandig trouwambtenaar.  

De gemeente waar jullie trouwlocatie onder valt stelt mij aan als trouwambtenaar voor een dag en daarmee ben ik bevoegd om een wettelijk huwelijk te voltrekken. 

50072239A86O4701

Ceremoniespreker

Ik zie het steeds vaker, een ceremoniele bruiloft. Wanneer je kiest voor een ceremonieel huwelijk ben je al voor de wet getrouwd en vier je je bruiloft op een andere dag. 

Dit geeft je alle vrijheid en flexibiliteit om jullie dag zo in te richten als je wilt. Als ceremoniespreker leid ik jullie trouwceremonie en vertel ik jullie liefdesverhaal op een persoonlijke en verrassende manier.

Met zijn onzekere voorkomen, persoonlijke trauma’s, onaardige- én onhandige uitspraken heeft Onno onze daggasten tijdens de huwelijksceremonie flink in verwarring gebracht en gechoqueerd. Onno is zó overtuigend dat diverse gasten op het punt stonden om in te grijpen tijdens zijn speech. Door zijn goede theatrale voelsprieten wist Onno dit echter te tijdig te voorkomen, door precies op het juiste moment van gedaante te wisselen. Een zucht van verlichting was voel- en hoorbaar bij de aanwezige gasten en het zorgvuldig opgebouwde ijs was door Onno zelf weer snel gebroken. Onno kreeg de lachers op zijn hand en zorgde bij letterlijk iedere aanwezige voor een onvergetelijke huwelijksvoltrekking, waar nog steeds met enige regelmaat over gesproken wordt. Onno weet als geen ander humor en het gemis van dierbaren in een ceremonie te combineren. Onno draagt zorg voor de juiste sfeer op het juiste moment en is dan ook echt belabberd goed. Wij zouden het zo weer over doen…. Onze gasten overigens ook… 😉
Chris & Anne-Marie

Benieuwd naar meer?

Stuur me een mailtje of laat een bericht achter via het contactformulier en dan neem ik snel contact met je op.