CEREMONIESPREKER

Met een big smile het huwelijk in

Ceremonieel huwelijk

Steeds vaker word ik als ceremoniespreker gevraagd op een ceremoniële bruiloft. Je spreekt van een ceremoniële bruiloft wanneer jullie op een andere dag officieel voor de wet trouwen dan dat jullie huwelijksceremonie plaatsvindt. Het grote voordeel van ceremonieel trouwen is dat je zelf jullie trouwdag helemaal naar wens kunnen invullen. Je hebt alle vrijheid en kunt bijvoorbeeld zelf bepalen wanneer je trouwt en welke trouwlocatie je kiest, zelfs al is dat in het buitenland.

Willen jullie alle vrijheid en flexibiliteit op jullie grote dag?

Dan zou een ceremonieel huwelijk wel eens wat voor jullie kunnen zijn. Een ceremonieel huwelijk doet niet onder voor een wettelijk huwelijk. Alle onderdelen en tradities van een wettelijk huwelijk komen ook tijdens een ceremonieel huwelijk aan bod. Als ceremoniespreker vertel ik jullie persoonlijke verhaal, geven jullie elkaar het ja-woord, geven jullie elkaar de trouwringen en tekenen jullie en jullie getuigen de symbolische akte. De officiële gedeelte in het gemeentehuis is al achter de rug, tijdens deze dag staat jullie persoonlijke verhaal en de beleving centraal!

Wat kan je verwachten als ik jullie ceremoniespreker ben? 

Alles is mogelijk, maar een ding is zeker…saai en stijf wordt het niet! Ik zal zorgen voor verrassende ceremonie waarin jullie persoonlijke verhaal centraal staat. Een bijzondere start van jullie huwelijk en een blijvende herinnering voor jullie én jullie gasten.   

Wettelijk trouwen

Willen jullie graag het ceremoniele en wettelijke gedeelte combineren op jullie trouwdag? Kies dan voor een wettelijk huwelijk met mij als zelfstandig trouwambtenaar.

Ceremoniespreker Onno Innemee in hartjespak op bruiloft
Als ik het over mijn bruiloft heb, begint iedereen nog steeds over die leuke trouwambtenaar. Zo uniek, en iedereen trapte erin. Onno begon stotterend en stik zenuwachtig. Zelfs ik kreeg medelijden met hem. Op de foto's zie je ook eerst verontwaardigde gezichten, met even later hard gelach. Maakte de dag compleet!
Sandra & Kevin

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan doen als ceremoniespreker?

Stuur me een mailtje of laat een bericht achter via het contactformulier en dan neem ik snel contact met je op.