Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Om te kijken of ik helemaal bij jullie en jullie ideeën over de ideale huwelijksceremonie pas, is het mogelijk om een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij te plannen. In dit gesprek kunnen we jullie wensen, verwachtingen en alle mogelijkheden doorspreken.
 
Voorbereiding
Een aantal weken voordat de dag zal gaan plaatsvinden, maken we een afspraak om de trouwplechtigheid verder te gaan bespreken. Dit zal een uitgebreid gesprek zijn waarin ik graag meer over jullie en jullie relatie in het bijzonder zou willen horen. Aan de hand van deze kennismaking en de verhalen die ik van jullie te horen krijg zorg ik ervoor dat ik met alle liefde en humor een mooie speech voorbereid. In de aanloop naar de huwelijksdag is er uiteraard altijd contact mogelijk via mail, telefoon of skype zodat we de puntjes op de i kunnen zetten en perfect voorbereid zijn op het moment dat de huwelijksdag aanbreekt.
 
Tarieven
Na het eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek, wanneer alle wensen over de huwelijksceremonie zijn doorgesproken en jullie besluiten met mij verder te willen, bespreek ik met jullie het kostenplaatje. Het is namelijk zo dat het tarief van de trouwceremonie afhankelijk is van jullie wensen. Mochten jullie van te voren al een indicatie willen krijgen, wat heel begrijpelijk is, neem dan even contact op met mij. Het tarief wat jullie mij betalen komt bovenop de kosten die de gemeente voor de huwelijksvoltrekking in rekening brengt.